Rakennusalan henkilöstövuokraus on normi 

Rakennusalan henkilöstövuokraus on jo lähes kaikilla rakennusalan yrityksillä käytössä. Ai miksi?  

Rakennusala elää hektisyydestä. Vaikka maailmalla vallitsee pandemia ja soditaan, rakentaminen ei lopu. Aina on jokin paikka, jonne pitää rakentaa uusi betoninvärinen kerrostalo, korjata miinakentältä näyttävä tie tai korjata vesijärjestelmiä. Edellinen virka antaa myös ymmärtää, että rakennusala on valtavan laaja ala yhteiskunnassamme, ja se sisältää useita erilaisia osa alueita. 

rakennusalan henkilöstövuokraus

Rakennusalan henkilöstövuokraus on suurta 

Koska rakennusalaa on niin moni asia, on alan vaikutus kansantalouteemme merkittävä. Rakennusala työllistää aivan järkyttävän paljon ihmisiä, etenkin virolaisia, ja siellä liikkuu valtavat rahamäärät. Ilman rakennusalaa ei monia asia yhteiskunnassamme toimisi. Sähkölinjoja ei olisi, tunnelit olisivat romahtaneet ja asuisimme kaikki 70-luvun asunnoissa, joissa keltainen on edelleen hittivärinä. Rakennusala pitää omalta osaltaan yhteiskuntaa pystyssä. Mutta miten rakennusalaa pidetään pystyssä? 

Rakennusala on suhdanneherkkää, eli työn määrä vaihtelee. Tällöin myös työvoiman tarve vaihtelee, sillä joskus voidaan tarvita satoja työmiehiä ja välillä ei yhtäkään. Jotta rakennusalan yrityksille ei kertyisi aivan valtavia tappioita siitä, että heillä seisoo työntekijöitä ilman työtä tai toisin päin, että heillä ei ole tarpeeksi väkeä työmaalle, on raktaisuna tähän rakennusalan henkilöstövuokraus. Rakennusalan henkilöstövuokraus mahdollistaa rakennusalalle vaikuttaa helposti, kätevästi ja joustavasti muuttuviin työvoiman tarpeisiin. Väkeä pystyy hankkia juuri sen verran, mitä tarvitsee ja vuokratuista työntekijöistä pääsee eroon yhtä helposti kuin heitä työmaalle ilmestyy.  

Kiire on armoton 

Rakennusalaa kuvaa parhaiten ehkä adjektiivi kiire. Työ pitää saada tehtyä aikataulussa, ja jotta kaikki liikkuvat palaset kulkevat kauniisti synkronoituna, täytyy suunnittelun olla erittäin tarkkaa. Kiireessä tämä on jo valmiiksi haastavaa, ja jos siihen päälle paiskaa vielä yllättävän ongelman työvoiman kanssa, on vaarana, että koko väripaletti leviää. Sitä varten on olemassa henkilöstövuokrausyritykset. Varsinkin rakennusalalla henkilöstövuokrausyritykset ovat elintärkeä apu yrityksille. Ne auttavat sinua pitämään työntekijöiden rosterisi juuri sellaisena kuin kullakin hetkellä tarvitset. Parasta kumppanuudessa on se, että työvoimaa vuokraavat yritykset ovat todella nopeita reagoimaan. Isompikin työvoiman puute pystytään paikkaamaan nopeammin kuin ehtii kissaa sanomaan. Se jos mikä on jotain!  

Rakennusalan henkilöstövuokraus on kaikille alan tekijöille 

Olit sitten rakennusmies, kirvesmies, rakennusapulainen, rakennustyöntekijä tai joku muu rakennusalan raudanluja ammattilainen, vuokratyö on mitä kultaisin tapa löytää hyviä työmahdollisuuksia ja työllistää itsensä. Vuokratyö onkin jatkuvasti kasvattanut suosiotaan ja voidaan jopa todeta, että rakennusalalla on jo melkein enemmän vuokratyöntekijöitä kuin niin sanottuja omia työntekijöitä. Eli ei kannata jäädä aloillensa sutimaan, vaan kannattaa heti ottaa yhteyttä lähimpään työvoimaa vuokraavaan yritykseen. Varsinkin heille, jotka haluavat kerätä työkokemusta tai vielä hakevat paikkaansa työmarkkinoilta, henkilöstön vuokraus voi olla paras vaihtoehto. Ja kuten ollaan huomattu, rakennusalalla se alkaa olla jopa hallitseva tapa. Se on erityisesti siksi mahtavaa, että työvoiman vuokrauksen kautta kaikkien on helppo työllistyä, niin kokeneiden kuin tuoreempien rakennusalan ammattilaiset. Tartu siis tilaisuuteen! 

Samankaltaiset artikkelit